Verkeersschool Grutte Pier

‘Bûter, brea en griene tsiis, wa’t dat net sizze kin, is gjin oprjochte Fries’

- Grutte Pier -

Er stroomt bloed van Grutte Pier door mijn aderen. Ik voel het. De Friese boer en vrijheidsstrijder, die met hart en ziel voor zijn zaak stond. Doelgericht. Opkomend voor iedereen die dromen had, niet tegen onrecht kon en door het vuur ging voor hen die hij liefhad.

Die vastberadenheid gun ik iedereen. In het dagelijks leven. In al je keuzes.

Jarenlang werkte ik in prachtige managementfuncties in de large corporate wereld. De meeste voldoening haalde ik uit samenwerkingen. Samen ergens de schouders onder zetten, doelen behalen. Ook als de weg obstakels had. Ik besloot me hier letterlijk op te gaan richten. Met Verkeersschool Grutte Pier volg ik mijn hart: zelfstandig en vrij diegene te coachen, die het motorrijbewijs wil halen. Als evenwichtige maar doortastende rijinstructeur van Verkeersschool Grutte Pier.

Mijn rol is die van instructeur. Maar nog meer die van coach. Want linksom of rechtsom, met Grutte Pier haal jij de eindstreep.
Met jouw vrijheid en onafhankelijkheid als beloning.

Peter Wijnia